2018 İçin Tesettür Tunik Modelleri
13.07.2018

2018 İçin Tesettür Tunik Modelleri

 Bu sene en çok tesettür tunik için gömlek tarzı bir moda akımı vitrinlerde yerini aldı. Bu tarz gömlek duruşuna sahip ancak yine basenden aşağıya inen gömlekleri kombinlemek hem kolay hem de pratik bir iş olmuştur. Bu tunikler uzun kolyeli takılar ile de kişinin şıklığına şıklık katan türlerde olmaktadır. Fakat yaz ve kış mevsimi için hem farklı kumaş yapısında hem de farklı bir modelde gömlek tunikler seçilir. Kış yada sonbahar mevsimi için daha kalın kumaşta ve genelde kalın kumaşı ile gömlek olmayan ancak gömlek şeklinde duran modeller tercih edilir. Yaz mevsimi için her an ince veya ince kot tarzda gömlekleri kadınlar diledikleri gibi kombinleyebilirler.

 

 Tesettür Tunik İçin Kombinleme

 

            Bir bütünlük sağlayarak kombinleme işi yapmak için ana parçanın kumaşı ve rengi baz alınır. Tunikler de bu durum kolay olacaktır. Çünkü tunik tek parça bir giysi olmaktadır. Mevsimine ve rengine uygun bir alt pantolon ya da tayt ile kombinleme yapıldıktan sonra kolayca takıları ve ayakkabısı ile kombin tamamlanır. İnce kumaşta ve her renkte tunikte mutlaka beyaz pantolon kombini sıklıkla kullanılmaktadır.

 

            Bu kombin bu sene için vitrinlerde de yerini almıştır. Beyaz pantolon ve tunik kombini altına, tuniğin kumaşı ya da tarzına uygun bir ayakkabı belirlenir. Spor ya da babet tarzı ayakkabılar bu konuda yardımcı olur. Kış mevsimi için ise bu durumlarda siyah tayt pantolonlar veya sadece kalın siyah taytlar kombinleme için büyük kolaylık sağlar.

 

 2018 Tesettür Tunik Renk Modası

 

            Tunikler için bu sene rengârenk bir renk modasından bahsetmek mümkün oldu. Mürdüm tonları, taba renkleri, çok açık kahve ve kot renkler ile büyük şıklıklar sağlandı. Bu moda takibi içinde kimi ikili takımlarda başörtü ile set sağlanırken, kendi başörtüsü kombinini yapacak bayanlar mutlaka burada açıklı koyulu bir renk uygulaması kullanmalıdırlar.

 

            Ayrıca mürdüm ve yeşilin hakim olduğu sene içinde rengi dışında modeli ile de kendini yansıtan bu tunikler çok farklı tasarımlara ve şıklıklara sahip olmaktadır. Birçoğu da belden kemer detaylı ya da pardösü görünümüne sahip tunikler olmuştur.

Blog Son Eklenenler
Farklı Tesettür Giyim Kıyafetleri
Her yıl yeni bir giyim macerası başlar ve tesettürlü kadınlar genel olarak yazı en şık tesettür kıyafetleri ile karşılamak ister. Moda tasarımcıları ve tüm üretim yapan giyim firmaları da tesettürlü kadınların bu isteklerini geri çevirmezler.
Tesettürde Seçenekler
Tesettür kullanıcıları alışverişe çıktıkları zaman karşılarına birçok seçenek çıkmaktadır. Bu seçenekler arasında gerek genç   tesettür   kategorisi gerekse de klasik   tesettür   kategorisi mevcuttur.  
Tesettür Giyimde Abiyenin Yeri
Tesettür kullanıcılarının birçoğunun tercih ettiği bir tesettür çeşidi abiyedir. Bu çeşidini çok fazla tercih edilmesinini bir sebebi ise hem rahat olması hem de dini değerler iyi örtüşüyor olmasıdır.  
Tesettür Abiye Seçimi
Eski zamanlarda tesettürlü bayanlara uygun elbise ve abiye türleri zor bulunurdu. Son yıllarda tesettürün yaygınlaşması ile tesettür giyim de bir o kadar yaygınlaşmıştır.
Vazgeçilemez Kıyafetler
Tesettür kelimesinin asıl manası örtünmek demektir. İslamiyetin dini kuralları gereği, bayanların vücutların da namahrem olan bölgelerini örtmesi anlamına gelmektedir.
Tesettürde Seçim
Günümüz   tesettür   kullanan bayanların öne çıkardığı birkaç unsur vardır. Bunların başında modern tarz ve şıklık gelmektedir. Zamana ayak uydurmaya çalışan bazı kesim bayanların bunu tesettüre de yansıtması sonucu yenilikler olmuştur.  
Tesettür Modasında Dikkat Çeken Abiye Tasarımlar
Özel davetler, düğün ve nişan zamanların kadınları saran tatlı telaşın yanı sıra ne giyecekleri telaşı da alır başını gider. Her sezon farklı tasarım ve renklerin trend olduğu moda sektöründe birbirinden şık modeller dikkat çekmektedir.
Tesettür Abiye Modelleri Bütünsel Şıklığı Kazandırıyor
Tesettür giyimde abiye kullanımı bazı detayları da beraberinde getirmektedir. Tüm giyim stillerinde olduğu gibi doğru parçaları uygun göstermek gerekir. Güzel bir sonuç çıkması bakımından bu önemlidir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.