2018-2019 Tesettür Tunik Modelleri Ve Özellikleri
10.10.2018

2018-2019 Tesettür Tunik Modelleri Ve Özellikleri

 Tesettür tunik modellerinde bu sezon kullanılan canlı renkleri ve desenleri beğeneceksiniz. Hepsi ayrı tasarım ürünü olan ve oldukça güzel ayrıntılara sahip tesettür tunik modellerinin tek ve birkaç rengin bir arada kullanıldığı modeller kombinasyondaki alternatiflerinizi çoğaltıyor. Tunik modellerini tamamlayacağınız alt giyim kategorileri için de online siteler yoluyla ayrı ayrı ve ya takım halinde model incelemesi yapabiliyorsunuz. Kıyafetleri canlı renklerle birlikte kullanmanın bir diğer avantajı ise alt giysi kategorisinde ve ya aksesuar kategorisinde kullanacağınız ürünleri, koyu ve ya açık tonlarda seçmeniz halinde kombinasyonda kolay uyum yakalayabilmenizdir.

 

            Tesettür tunik modellerinde süsleme yapılırken de renklerin önemi yine devreye giriyor. Diyelim ki önü nakışlı tunik modelleri arasından seçim yapmak istiyorsunuz. Bunun için tek renk üzerine işlenen nakışlar farklı renklerde ve ya hakim rengin farklı tonlarında detay kazanabilir. Siz isterseniz kombinasyonunuzu kıyafetinizin temel rengine ya da desen rengine uydurabilirsiniz. Sade ve ya desenli tesettür tunik modellerinde kullanılan süslemeler de renk ayrıntısı önemlidir. Taşlı, paletli, dantel ve ya güpür kullanılarak tasarlanan tüm tunik modelleri hazırlanırken renkler mutlaka hesaba katılarak ürün hazırlanmaktadır.

 

 Tesettür Tunik Modellerinde Farklı Süsleme Örnekleri

 

            Tesettür tunik modellerinde göze çarpan süs detaylarından biri de düğme, çıt çıt ve farklı birleşme detaylarına sahip modellerdir. Bu modellerde düğme ve ya fermuarlar, yaka ve kol birleştirmelerinde işlevsel olarak, ya da herhangi bir fonksiyonu olmadan süs aparatı olarak kullanılmaktadır.

 

            Tunik modellerinde kullanılan tül ve şifonlar tasarımcılar tarafından, kumaşın kendisinde ve ya ekleme yapılarak başarılı bir şekilde kullanılabilir. Bu kumaşlar hassas, yumuşak, canlı renkli ve süsleme yapmaya oldukça elverişlidir. Bu modellerde de fırfır, fiyonk, pile detayları ile tasarım çeşitliliği çoğaltılabilir.

 

            Kıyafetlerin kesimleri de tesettür tunik modellerine ayrıntı katan bir diğer unsurdur. Yırtmaçlı, düz, kiloş ve ya oval tasarımlarla detaylandırılan tesettür tunik örneklerinin sade ve ya süslemeli pek çok örneğini online alışveriş kataloglarımızda görebilirsiniz. Online alışveriş için gerekli olan bilgileri tüm detayları ile bulabileceğiniz web sayfamızı yönlendirmelerimizden yararlanarak, kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Blog Son Eklenenler
Farklı Tesettür Giyim Kıyafetleri
Her yıl yeni bir giyim macerası başlar ve tesettürlü kadınlar genel olarak yazı en şık tesettür kıyafetleri ile karşılamak ister. Moda tasarımcıları ve tüm üretim yapan giyim firmaları da tesettürlü kadınların bu isteklerini geri çevirmezler.
Tesettürde Seçenekler
Tesettür kullanıcıları alışverişe çıktıkları zaman karşılarına birçok seçenek çıkmaktadır. Bu seçenekler arasında gerek genç   tesettür   kategorisi gerekse de klasik   tesettür   kategorisi mevcuttur.  
Tesettür Giyimde Abiyenin Yeri
Tesettür kullanıcılarının birçoğunun tercih ettiği bir tesettür çeşidi abiyedir. Bu çeşidini çok fazla tercih edilmesinini bir sebebi ise hem rahat olması hem de dini değerler iyi örtüşüyor olmasıdır.  
Tesettür Abiye Seçimi
Eski zamanlarda tesettürlü bayanlara uygun elbise ve abiye türleri zor bulunurdu. Son yıllarda tesettürün yaygınlaşması ile tesettür giyim de bir o kadar yaygınlaşmıştır.
Vazgeçilemez Kıyafetler
Tesettür kelimesinin asıl manası örtünmek demektir. İslamiyetin dini kuralları gereği, bayanların vücutların da namahrem olan bölgelerini örtmesi anlamına gelmektedir.
Tesettürde Seçim
Günümüz   tesettür   kullanan bayanların öne çıkardığı birkaç unsur vardır. Bunların başında modern tarz ve şıklık gelmektedir. Zamana ayak uydurmaya çalışan bazı kesim bayanların bunu tesettüre de yansıtması sonucu yenilikler olmuştur.  
Tesettür Modasında Dikkat Çeken Abiye Tasarımlar
Özel davetler, düğün ve nişan zamanların kadınları saran tatlı telaşın yanı sıra ne giyecekleri telaşı da alır başını gider. Her sezon farklı tasarım ve renklerin trend olduğu moda sektöründe birbirinden şık modeller dikkat çekmektedir.
Tesettür Abiye Modelleri Bütünsel Şıklığı Kazandırıyor
Tesettür giyimde abiye kullanımı bazı detayları da beraberinde getirmektedir. Tüm giyim stillerinde olduğu gibi doğru parçaları uygun göstermek gerekir. Güzel bir sonuç çıkması bakımından bu önemlidir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.